Persoonlijke Ontwikkeling

Persoonlijk management staat los van materiele doelen. Materieel succes is het resultaat van persoonlijk management. Het begint bij: 

  • Het verdiepen van de aandacht.
  • Het leren kennen van de werking van de geest.
  • Het ontspannen van het lichaam.

Hier gaan de trainingen van CenCM over. Inzichten en antwoorden ontstaan door meditatieve methodes zoals mindfulness, meditatie en yoga. Het succes van deze methodes is te danken aan de eenvoud en de voordelen die het met zich meebrengt.

We gaan naar een andere maatschappij. Waarden en oplossingen die niet meer werken moeten we loslaten. Gelukkig zijn, onafhankelijk van materiele welvaart, wordt belangrijker. 

Het vraagt om vaardigheden als aandacht, compassie, creativiteit, lef, vertrouwen  en innovatie om in een nieuwe maatschappij te participeren. Door oefening integreren vaardigheden in het dagelijkse bestaan. Uiteindelijk wordt creativiteit en compassie een deel van je hele wezen en kan je de oefeningen loslaten.

Onderstaand tref je een standaard aanbod trainingen. Deze kunnen in company plaatsvinden, met uitzondering van de compassie training. 

Wil je liever een locatie los van de werkomgeving, dan is dat uiteraard mogelijk. Je kiest zelf een locatie, of laat het over aan CenCM. Wij hebben een ruim netwerk van eenvoudige tot luxe accomodaties. 


Basis Mindfulness Training
vijf bijeenkomsten
van 10.00 uur – 16.00 uur

Meer informatie

Fysieke en Mentale Balans Training
zes bijeenkomsten van anderhalf uur

Meer informatie

Meditatie Training
drie bijeenkomsten
van 10.00 – 16.00 uur

Meer informatie

Compassie Training
drie modulus van twee dagen incl. overnachting

Meer informatie

Programma's op maat
Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek via het contactformulier of telefoon 06-46343537.


Omdat we onafscheidbaar zijn van wat we proberen te beïnvloeden, zou ons gewone, dagelijkse gedrag wel eens veel effectiever kunnen zijn dan we denken.
Michael Carroll